Ekowell Oy – Lämpöpumppujen huolto

Ekowell Oy –

Maalämpöpumppujen laadukas huolto kaikkialla Suomessa

Yhteystiedot
Ekowell Oy – Lämpöpumppujen huolto ja korjaus

Huollamme maalämpöpumppuja vankalla kokemuksella. Meillä on tuotetuntemusta jo yli 20 vuoden ajalta maalämpöpumppujen ominaisuuksista. Ottaessasi meihin yhteyttä voit luottaa siihen, että hoidamme huoltotyöt alusta loppuun laadusta tinkimättä. 


Maalämpö on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on luonteeltaan uusiutuvaa energiaa. Maalämpö varastoituu maan tai veden massaan ja on lähes kokonaan auringosta saatavaa energiaa. Maalämpö kerätään syvältä maan sisästä, minkä vuoksi lämpötilat eivät heilahtele kylmälläkään säällä. Talvella lämpötila maan sisällä on huomattavasti ulkoilmaa lämpimämpää. Lisäksi osa kesällä tuotetusta energiasta varastoituu talven varalle. Lämpöenergiaa voidaan käyttää rakennusten, käyttöveden ja sisäilman lämmittämiseen. Maalämpö soveltuu lähes kaikenlaisiin rakennuksiin ja olosuhteisiin. Valitsemalla Ekowell Oy:n maalämpöpumppusi huoltajaksi olemme yhdessä ekologisia edelläkävijöitä. Tyytyväiset asiakkaamme ympäri Suomen luottavat palveluihimme – ota sinäkin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Monipuoliset huoltopalvelut ympäri Suomen

Huollamme maalämpöpumppuja ja kompressoreita kaikkialla Suomessa. Huoltoautomme tavoittaa huollon tarpeen Tampereella, Helsingissä tai vaikkapa Rovaniemellä. Tunnemme ja toimitamme myös tarvittavat varaosat paikasta riippumatta. Osaamiseemme kuuluu kaikenlainen maalämpöpumppujen huolto sekä korjaus. Lisäksi osaamme kompressoreiden ja lämpöjohtopumppujen vaihdot. Kauttamme hoituvat myös maaliuostarkistukset ja lisäykset tarvittaessa. Asiantuntemuksemme Ekowellin tuotteista on parasta mahdollista luokkaa, sillä tunnemme mallien ominaisuudet. Maalämpö on uusiutuva energianlähde, jonka kanssa Ekowellin ammattilaiset osaavat varmasti auttaa. Otathan meihin yhteyttä ja laaditaan juuri sinun kodillesi oikeanlainen huolto.